Home : Over Ons : Partnersbegin quotation   I have been meaning to send an email to Jogobu team to express my thankfulness in their work. I have been very pleased with the work carried out. I have no hesitation in returning if I need ...  end quotation

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact met ons op


Request More info

Company Associate

Company Associate

Brainloop
Brainloop AG, gevestigd in München, Duitsland en Boston, VS, is de toonaangevende leverancier van veilige documenten Compliance Management Solutions. Brainloop klanten gebruiken de Brainloop oplossing voor de belangrijkste “risk management” en compliance vereisten voor raad van bestuur en het uitvoerend vergaderingen te vervullen, en voor juridische en financiële projecten. De oplossing is ideaal in elke andere situatie waar vertrouwelijke documenten moeten beschikbaar worden gesteld aan geautoriseerde gebruikers zowel binnen als buiten de firewall. Met de toenemende globalisering, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke gegevens goed beschermd. Gebruikers moeten de belangrijkste informatie altijd en waar ze ook zijn, en online samenwerken met mensen van andere bedrijven en in verschillende landen. Vandaag de dag, bedrijven sluiten de belangrijkste aanbiedingen en neem belangrijke beslissingen online. Ter ondersteuning van deze trends, Brainloop biedt de meest geavanceerde virtuele platform beschikbaar op de markt vandaag.

Dell
Dell Wyse is wereldwijd marktleider in Cloud Client Computing. De Dell Wyse portfolio omvat toonaangevende thin, zero en cloud PC-client oplossingen met geavanceerde management, desktopvirtualisatie en cloud-software ondersteuning desktops, laptops en de volgende generatie mobiele apparaten. Cloud client computing vervangt het verouderde computing-model van de onveilige, onbetrouwbare, energie-intensieve en dure pc, alle terwijl het leveren van een lagere TCO en een superieure gebruikerservaring.

Lenovo
Lenovo is een US $ 30 miljard technologie bedrijf en 's werelds op een na grootste pc-leverancier. Ze hebben meer dan 30.000 werknemers in meer dan 60 landen bedient klanten in meer dan 160 landen. Tot de Global Fortune 500-bedrijf.

Vandaag de dag, Lenovo is de snelst groeiende grote pc-fabrikant voor meer dan 3 jaar, maar het is veel meer dan een pc bedrijf.

Zebra Technologies
Een wereldleider gerespecteerd voor innovatie en betrouwbaarheid, Zebra biedt technologieën die een virtuele stem te geven aan activa van een organisatie, de mensen en transacties, waarmee organisaties een grotere zakelijke waarde te ontsluiten. Het uitgebreide portfolio van markeer-en printtechnologieën, met inbegrip van RFID en real-time oplossingen voor plaatsbepaling, verlicht bedrijfskritische informatie om klanten te helpen nemen slimmere zakelijke acties.

Op Jogobu, waarderen we onze business partners, omdat we weten dat onze klanten, distributeurs en leveranciers zijn een groter deel van wat ons bedrijf.

 

@ Copyrights 2013 Jogobu Ltd. All rights reserved.