Home : Technologische Oplossingen : Digitaal Archief
Request for Demo

Digitaal Archief

I See Digital Archive System In Your Future.
Digital Archive System

Voor document dat beschadigd is of verslechtert, digitalisering biedt de mogelijkheid om vervanging exemplaren van een kwaliteit te leveren als die gegenereerd door behoud. Voor zeldzame of kwetsbare documenten, kunnen deze kopieën worden gebruikt zowel om behandeling te verminderen en de toegang.

Zodra het scannen is voltooid, kunnen de bestanden gemakkelijk worden opgehaald bij de klik van een knop. Er is geen noodzaak om te zoeken en vinden een oud document van de hoop van documenten. Het is snel, gemakkelijk en betrouwbaar.

 

Digitale beeldvorming op gegevensdragers maakt een snelle en random access op een manier die geen ander medium (tape of film) toelaat. Het laat ook de mogelijkheid van automatisch koppelen van een zoekopdracht van een bibliografische database met een winkel van beelden.

 

Zodra de gegevens zijn gedigitaliseerd, kan het gemakkelijk worden gedupliceerd bij de klik van een knop. De gedupliceerde kopieën van dezelfde kwaliteit als de originele en soms zelfs beter!

 
Wist u dat?
 • 90% van corporate geheugen op papier bestaat.
   
 • Van de pagina's die krijgen behandeld in het kantoor, 90% zijn slechts geschud.
   
 • De gemiddelde document wordt gekopieerd 19 keer.
   
 • Per een schatting, bedrijven besteden € 20 in arbeid om een document in te dienen. 120 dollar van de arbeidsproductiviteit tot een misfiled document te vinden, en € 220 in arbeid om een verloren document te reproduceren.
   
 • 7,5% van alle documenten verloren gaan, 3% van de rest te krijgen misfiled.
   
 • Professionals besteden 5-15% van hun tijd aan het lezen informatie, maar 50% naar op zoek.
   
 

Onze Digitaal Archief Systeem: www.jogobu.net

 

@ Copyrights 2013 Jogobu Ltd. All rights reserved.