Home : Technologische Oplossingen : Documenten Beheer Systeem
Request for Demo

Documenten Beheer systeem

Document Management System The Only Way To Go.
Document Management System

Jogobu Documenten Beheer Systeem implementeert een seriële werkmethoden functie voor in onze Digitaal Archief bibliotheken. Jogobu Documenten Beheer systeem is nuttig voor scenario's zoals de goedkeuring werkmethoden, waar een medewerker dient een document en een bedrijfsproces moet in staat zijn om de zending van het document naar elk volgende manager of andere goedkeurende autoriteit om het proces transparant te beheren. Door gebruik te maken Jogobu Document Beheer systeem als een centrale opslagplaats voor documenten, de service kunnen gebruikmaken van de verificatie-en veiligheidsdiensten van Jogobu producten en-technologieën, alsmede een configureerbare gebruiker omgeving voor het maken, beoordelen en goedkeuren van documenten.

 

Geen directe interactie met de verzonde documenten is het noodzakelijk, de Zending diensten voor Jogobu producten en-technologieën in staat stelt elk document te worden geleid door middel van een eenvoudige interface in de documentbibliotheek voor dat document. Eenmaal onder zending controle, nieuwe mogelijkheid menu's beschikbaar voor elk document, zodat de gebruiker het document in te dienen voor het zending, goedkeuren of afwijzen van het document, en de goedkeuring taak delegeren aan een aangewezen persoon.

 
 • Wanneer het document wordt ingediend, wordt informatie over de routing voortgang opgeslagen in een SQL Server-database, en een e-mail notificatie wordt verstuurd naar de eerste Fiatteur op de route. Deze kennisgeving bevat een link naar het document zodat het kan gemakkelijk worden beoordeeld.
   
 • Als de reviewer goedkeurt het document, dat de informatie wordt opgeslagen in de database en een nieuw e-mailbericht wordt gegenereerd voor de volgende beoordelaar op de lijst.
   
 • Als de reviewer verwerpt het document, de afwijzing wordt opgenomen in de database, wordt een melding verzonden naar de indiener, en de route is gesloten.
   
 • Als een revisor niet optreedt voor goedkeuring of gerouteerd document af te wijzen binnen een aangewezen time-outperiode, wordt het document automatisch opnieuw toegewezen aan een afgevaardigde, die in kennis wordt gesteld via e-mail.
   
 • Ten slotte, als alle fiatteurs genoteerd aan de routing configuratie hebben ingestemd met het document, een reeks van op maat gemaakte acties zijn beschikbaar, met inbegrip van het opslaan van het document in het archief en de melding van een aangewezen ontvanger dat het document is goedgekeurd. De inhoud van de definitieve goedkeuring bericht kan worden opgegeven wanneer de routing voor het eerst wordt geconfigureerd.

 

@ Copyrights 2013 Jogobu Ltd. All rights reserved.