Home : Technologische Oplossingen : E-bibliotheek
Request for Demo

E-bibliotheek

Elibrary System Pointing In The Right Direction.
eLibrary

E-bibliotheek maakt het makkelijk voor u om al uw boeken, fictie, geen-fictie of een door de gebruiker gedefinieerde type te beheren, in een database. Het programma maakt het gemakkelijk om te zoeken en het boek of de auteur u op zoek bent te vinden.

 

Zoek het boek en lees over het of de auteur, vind alle boeken met specifiek woord / woorden in de titel - u kunt zoeken op alle gegevens die u hebt ingevoerd. Sorteer uw lijst als je zou ze nodig hebt of maak een afdruk van uw volledige lijst van boeken of een lijst van een bepaalde een.

 

Voeg e-books aan de database en met een klik het boek te openen vanuit het programma. Alle informatie is over de auteur of boek kan worden toegevoegd in het systeem alsof het een hardcopy.

Het systeem maakt het mogelijk om een ​​beeld te krijgen van de dekking die u kunt vinden op het internet of u hebt gescand zelf invoegen - u kunt een foto van zowel de cover van het boek en de Arthur in te voegen.

 

U kunt de andere waarde lijst aan uw behoeften te voldoen en ook welke pagina het systeem moet openen op te beslissen. Beoordeel elk boek en voeg informatie over prijzen voor het boek en Arthur.

Het is nog nooit zo logisch om je boek verzameling te beheren met onze Jogobu eLibrary systeem.
 

Onze E-bibliotheek is de perfecte bron voor het leveren van full-text en multimedia naslagwerken. De makkelijk te gebruiken interface maakt onderzoek gemakkelijk. Gebruikers zullen de antwoorden vinden die ze nodig hebben uit meer dan 6000 full-text boeken, ontwerp-beleid, tijdschriften, handleidingen en transcripties - plus duizenden kaarten, foto's, en top-kwaliteit multimedia (audio / video) bestanden.

 

Gebruikers zullen in staat zijn om hun resultaten te sorteren op relevantie, datum, bestandsgrootte of leesniveau, publicatie, en de bron, terwijl de bibliothecarissen en auteurs kunnen vinden inhoud die direct is gekoppeld aan landen en regionaal beleid normen.

 

Onze one-of-a-kind-functionaliteit zal bibliothecarissen en auteurs om hardnekkige links op te bouwen om de vooraf geselecteerde inhoud, het creëren van literatuurlijsten, onderwerp en onderwerp pagina's en activiteiten, belang van de Gemeenschap's en zelfs pre-of post-evaluaties.

 

@ Copyrights 2013 Jogobu Ltd. All rights reserved.