Home : Technologische Oplossingen : Medische Systeem
Request for Demo

Medische Systeem

Hospital System Portal, A Radical New Idea.
Hospital Management System

Gezondheidsinformatietechnologie (gezondheid IT) mogelijk om de efficiëntie van de gezondheidszorg aanzienlijk verhogen door providers beheren. Het kan ook het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg en, uiteindelijk, de uitkomsten van de zorg voor patiënten.

De term "gezondheid IT" verwijst in het algemeen naar de computer van aanvragen voor de uitoefening van de geneeskunde. Die toepassingen kunnen zijn geautomatiseerde toegangssystemen voor artsen 'bestellen van tests of medicijnen, systemen ter ondersteuning van klinische besluitvorming, en elektronisch voorschrijven van medicijnen.

Sommige of alle van deze componenten zijn ondergebracht in de Jogobu Hosys. Jogobu Hosys is een eerstelijns gezondheidszorg IT-pakket. Het is een elektronisch medisch dossier systeem met de capaciteit voor het verzenden en ontvangen van gegevens elektronisch en voldoet aan de eisen voor interoperabiliteit.

 
Bij effectief gebruikt, kan Jogobu Hosys staat te worden gesteld de zorg te leveren efficiënter. Zo kunnen zij:
 
  • Elimineer het gebruik van medische transcriptie en laat een arts om notities over de toestand van een patiënt in te voeren en direct de zorg in een geautomatiseerd plaat.
     
  • Elimineren of aanzienlijk verminderen van de noodzaak om fysiek medische grafieken te trekken van Office-bestanden voor de patiënten 'bezoeken.
     
  • Vragen providers om generieke geneesmiddelen in plaats van duurdere merknaam medicijnen voor te schrijven, en het verminderen van de verdubbeling van diagnostische tests.
 
De goedkeuring en het juiste gebruik van Jogobu Hosys konden ook het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg.
 

 

@ Copyrights 2013 Jogobu Ltd. All rights reserved.