Home : Technologische Oplossingen : School-portal Systeem
Request for Demo

School-portal systeem

School Portal System, Do You Need Anything Else?
School Portal

Onderwijs wordt meestal gekenmerkt met veel papier werk recht van toelating tot het afstuderen. Managing scholen informatie en correct bijhouden van deze informatie maakt het werk vervelend voor studenten, leerkrachten en scholen het beheer gelijk. Naast de problemen van het verlies van vitale informatie, verspilling van tijd inzake het merken en opnames en ontoegankelijkheid van informatie over de prestaties van studenten en gedrag door ouders en belanghebbenden, scholen betalen enorme hoeveelheid geld om resultaten, brieven, en andere belangrijke documenten plaatsen om ouders en belanghebbenden. Sommige scholen die zich niet kunnen veroorloven deze rekeningen hebben de neiging om deze documenten te geven aan de studenten die uiteindelijk misplaatsen hen en of wijzigen van in het bijzonder, de financiële en studenten rapporteert aan nietsvermoedende ouders die uiteindelijk het krijgen van de verkeerde of helemaal geen informatie.

School Management Systeem is een compleet school informatie management oplossing die alle aspecten van de school informatiebeheer omvat. Het is makkelijk te gebruiken met een minimale of geen training, biedt functies voor back-ups te beschermen tegen het verlies van belangrijke informatie en is geschikt voor studenten, docenten, scholen, ouders en andere belanghebbenden. Het kan ook worden aangepast aan de behoeften van verschillende scholen te voldoen voor verschillende doeleinden.

 
Jogobu School Portal biedt de volgende eigenschappen en voordelen:
 
 • Beheert alle scholen informatie in een geïntegreerde, real-time database:
   
- Student, familie en personeel demografie en informatie
 
- Medische dossiers
 
- Cursussen en klassen
 
 • Ondersteunt opnames, inschrijving en planning processen
   
 • Voert facturatie en collegegeld beheer
   
 • Studenten bekijken / afdrukken van hun resultaten, cijfers en transcripties overal op elk moment
   
 • Instant melding als er een lezing wordt geannuleerd
   
 • Aanbiedingen rapportage met vooraf gedefinieerde rapporten en create-a-rapport mogelijkheden
   
 • Inclusief uitgebreide beveiliging en beveiliging met een wachtwoord voor het verlenen van het recht op informatie
   
 • Hiermee kunnen gebruikers e-mails met een klik te sturen zonder op te kijken e-mailadressenbiedt automatisch groep e-maillijsten per klasse, homeroom, rang, hele school, zonder dat iemand handmatig opbouwen en onderhouden van de lijsten
   
 • Biedt mogelijkheid om documenten te hechten aan e-mail, zoals school agenda, nieuwsbrief, bulletins, voortgangsrapportages, en vele anderen.

 

@ Copyrights 2013 Jogobu Ltd. All rights reserved.