Home : Technologische Oplossingen : Software-ontwikkeling
Start a Project

Software-ontwikkeling

Get More From Life With Software Development.
Software Development

Wij ontwikkelen software met de nadruk op web-based applicaties (zowel internet en intranet). Wij programmeren met behulp van de nieuwste open source tools en technologieën van Microsoft inclusief de huidige. NET kaders, alsmede de ondersteuning en het onderhoud van legacy COM en ASP omgevingen.

We maken gebruik van de nieuwste software ontwikkel tools om oplossingen te bieden voor de unieke problemen die bedrijven worden geconfronteerd op een dagelijkse basis.

Programmering van Jogobu kan worden onderverdeeld in twee algemene categorieën. Web of Internet Programmeren en aangepaste programmering.

Web en Internet Programmering;

Uw zakelijke aanwezigheid op het World Wide Web is uw visitekaartje naar de rest van de wereld. Soms is je aanwezigheid kan zo simpel zijn als een website met een paar pagina's of het kan zo ingewikkeld als een full blown web portal die toegankelijk is voor uw offsite medewerkers.

Als met succes gedaan, internet programmering kan uw online aanwezigheid te worden gezien als u dat wilt door uw publiek, ongeacht de gebruikte web-browser.

Aangepaste programmering;

Aangepaste programmering richt zich op de behoeften van veel bedrijven rechtstreeks door zich te conformeren aan de manier waarop ze zaken doen en niet andersom.

Een aangepaste programma kan volledig vervangen de noodzaak van een winkel programma gekocht of zo simpel zijn als een add-on programma om een bestaande applicatie waarmee het bedrijf meer flexibiliteit en accentueert huidige zakelijke praktijken die reeds op hun plaats zitten.

Het voordeel hier voor veel bedrijven is dat, aangezien de aangepaste programma is ontworpen rond het business model van het bedrijf, geen herstructurering van business process plaatsvindt. Kortom, er is geen grote "re-learning" van stappen of processen te wijten aan een geheel nieuwe suite van programma's geïntroduceerd die komen met een nieuwe applicatie aankoop.

@ Copyrights 2013 Jogobu Ltd. All rights reserved.